Томат-сливку подають як ідеальний продукт для бутербродів
Компанія Valstar Holland вирощує томати-сливки сорту Інтенс та просуває їх як ідельний компонент бутербродів, салатів, брускет і піци.
Про це повідомляє HortiDaily.
«Цей томат-сливкаідеально підходить для нарізування через його міцну структуру та низькі втрати соку», – сказав менеджер з маркетингу Генні ван де Ветеринг. – Усі це визнають. Коли ви ріжете томат, дошка наповнюється томатним соком, і шматочок томата розпадається. Або якщо ви привезете свіжозроблений бутерброд з томатом на роботу вранці, все, що вам залишилося на обід — це липкий бутерброд, змочений соком. Але такого не трапиться з томатом Інтенс».
Оскільки томат Інтенс втрачає мало соку і зберігає свою міцну структуру, він зручний для переробки. Ідеально підходить до хліба, брускети, салатів, і піци.
при нарізанні на кубики він має гарний свіжий смак.
Були проведені дослідження в Німеччині щодо лояльності покупців щодо сорту Інтенс.
Споживачі особливо відмітили міцний м’якуш, і 87% вважали себе фанатами бренду.
Valstar розробив нову упаковку з картону та біопластику.
Читайте також:Фіолетові томати номіновані на здобуття премії Fruit Logistica
Додати коментар