Агромаркет

«БТУ-Центр» першим в Україні отримав членство Міжнародної асоціації виробників засобів біоконтролю

Компанія «БТУ-Центр» стала першою українською компанією, яка стала членом Міжнародної асоціації виробників засобів біоконтролю (International Biocontrol Manufacturers Association, IBMA).

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За словами генерального директора «БТУ-Центру» Владислава Болоховського, компанія вже тричі відвідувала щорічні зустрічі виробників засобів біоконтролю, які відбуваються восени у м. Базель, Швейцарія.

«Коли ми перші рази приїжджали до Базелю, про виробництво та використання біологічних ЗЗР в Україні ніхто не знав. З великим подивом європейці слухали про наші обсяги виробництва, асортимент, площі обробітку, науково-виробничу базу. Почався довготривалий діалог, обмін досвідом і вивчення окремих питань», ─ зазначив Владислав Болоховський.

За його словами, наразі потужності підприємства становлять близько 10 тис. тонн мікробіологічної продукції на рік. Його продукцією користуються в Україні, Казахстані, Молдові, Білорусі, Сербії, Болгарії, Румунії, Литві та інших країнах світу.

Довідка

«БТУ-Центр» ― український виробник мікробних і ферментних препаратів для сільського господарства. Серед її продуктів – лінійки для захисту та живлення рослин, оздоровлення ґрунтів, біопрепарати для тваринництва та ін. Загалом компанією розроблено більше 50 біопрепаратів під ТМ «Жива земля».

Продукція компанії дозволена  до використання в органічному землеробстві, що підтверджується міжнародним сертифікатом  Organic Standard. Більше 3 млн га орних земель обробляються препаратами «БТУ-Центр». На базі підприємства діє власне виробництво, логістичний парк та система сучасних лабораторій.

IBMA – це глобальний гравець на ринку біотехнологій, який не тільки пропагує концепцію біологічних методів вирощування, але і бере участь у законотворчих процесах на території Європейського Союзу та світу, поширює знання про галузеві ноу-хау. Ціль асоціації – забезпечити світовий ринок безпечними та ефективними продуктами для сталого сільського господарства.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!