Агрономія

Виробництво цукру в ЄС упало на 3 млн тонн

Виробництво цукру в ЄС упало на 3 млн тонн

Несприятливі погодні умови в 2018/19 маркетинговому році спричинили те, що виробництво цукру в країнах Європейського союзу впало на 3 млн тонн.

Про це зауважила керівник аналітичного відділу компанії Sucden Марина Сідак під час Міжнародного конгресу Sugar World-2019.

За її словами, основною причиною зниження врожаю цукру в ЄС торік стала низька врожайність цукрових буряків унаслідок посушливого літа.

«Однак низьке виробництво цукру повинно частково компенсуватись його імпортом і наявними запасами», – зауважила Марина Сідак.

Вона підкреслила, що в сезоні-2019/20 виробництво цукру в країнах ЄС очікується приблизно на рівні поточного сезону, незважаючи на очікування більш сприятливих погодних умов.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!