Ризик зараження курей мікотоксинами можна тримати під контролем
Важливим аспектом вирощування племінної птиці є контроль контамінації кормів. Частиною цього процесу є контроль мікотоксинів.
Найкращий підхід до контролю ризиків мікотоксикозу передбачає впровадження комплексної стратегії, яка включає контроль зберігання сільськогосподарських культур і зерна, регулярний відбір проб і дослідження наявності мікотоксинів.
Результати аналізу мікотоксинів можуть бути використані для ухвалення рішень щодо рівня включення сировини та вибору продуктів із антимікотоксичною дією.
Такі продукти можуть запобігти проникненню мікотоксинів у кров та їхньому контакту зі шлунково-кишковим трактом.
Про те, як запобігти мікотоксикозу у птиці, можна буде дізнатися на Міжнародному практичному форумі Poultry Farming, який відбудеться 10-11 квітня у Львові.
Детальніше читайте тут.
Додати коментар