Тваринництво

Перед закладанням на інкубацію індичі яйця необхідно прогріти

Перед закладанням на інкубацію індичі яйця необхідно прогріти

Одноразове прогрівання індичих яєць до зберігання дозволяє значно поліпшити їхні інкубаційні якості.

Для цього перед закладанням на зберігання індичі яйця протягом 12 годин прогрівають до температури +37,5 °С.

Зберігаючи таким чином оброблені яйця протягом дев’яти днів, можна отримати виводимість на рівні чотириденного зберігання. Підігрівати яйця можна не пізніше, як через три дні після знесення.

Також яйця, що зберігалися, рекомендується прогріти перед закладанням на інкубацію. Під час попереднього прогрівання яйця відбувається урівнювання температури різних його компонентів, і таким чином яйце стає однорідним перед початком інкубації, що веде до більш однорідного раннього ембріональному розвитку.

Яйце прогрівається за температури +2-25 °С протягом 5-18 годин безпосередньо перед інкубацією.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!