«Фруктона-ВН» переробило у 2017 році 3,5 тис. тонн фруктів, ягід, овочів і грибів
ТОВ «Фруктона-ВН» (Вінницька область), яке спеціалізується на вирощуванні ягід і фруктів, заготівлі дикорослих ягід і грибів, у 2017 році заготовило і переробило 3,5 тис. тонн продукції, з яких органічна складає понад 350 тонн.
Про це розповів співзасновник компанії Ярослав Прокопенко, повідомили у Вінницькій облдержадміністрації.
Більша частина продукції експортується до 12 країн Євросоюзу.
«Ми організували власну систему логістики з поля до підприємства, зокрема, забезпечуємо фермерів спеціальною тарою, яка максимально зберігає цілісність ягоди», – зазначив Ярослав Прокопенко.
Довідка
«Фруктона-ВН» створена в 2014 році як новітній потужний холодильний комплекс із заморожування (в тому числі шокового), переробки та зберігання ягід, фруктів, овочів і грибів. Заготівля ягід і грибів відбувається в екологічно чистих районах Вінниччини, Полісся та Карпат. Компанія має сертифікат Organic Standard.
Додати коментар