Львівська «Шкварка» замахнулася на виготовлення делікатесів з птиці й баранини
«Шкварка», виробник м’ясних делікатесів, планує запустити у виробництво низку нових товарів: ковбаси гарячого копчення, копчену домашню птицю, баранячі ноги.
Про це в інтерв’ю журналу The Ukrainian Farmer розповів один із співвласників «Шкварки» Михайло Гузаревич.
«Є плани щодо в’ялення, але це поки що велика закулісна таємниця. Якщо вистачить снаги, мріємо про власний фестиваль», – додав він.
«Шкварка» готує за давніми рецептами не лише м’ясні й ковбасні вироби, а й сири, соуси, варення.
Хоча, за словами Михайла Гузаревича, «Шкварка» використовує не давні рецепти, а намагається популяризувати давні технології виробництва. Розвиваємо методи українського в’ялення, пальцьопханої ковбаси, мацика.
Додати коментар