Елеватор

Cargill продасть два елеватори на Харківщині та Кіровоградщині

Cargill продасть два елеватори на Харківщині та Кіровоградщині

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл на придбання двох цілісних майнових комплексів у дочірнього підприємства міжнародного трейдера Cargill ‒ ТОВ «АТ «Каргілл» (Київ).

Дозвіл на придбання двох елеваторів «АТ «Каргілл» у Харківській і Кіровоградській областях отримали відповідно ТОВ «Військове ХПП» і ТОВ «Поле-Грейн», йдеться у повідомленні АМКУ.

Згідно з інформацією в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб ‒ підприємців та громадських формувань (ЄДР), власником Військового ХПП є Ігор Шевченко.  Власниками «Поле-Грейн» ‒ Наталія Дорофеєва та Наталія Мірошниченко.

Наталія Дорофеєва також є співвласницею низки компаній у Кіровоградській області: ТОВ «Агродар Лтд», ТОВ «Долинський м’ясопродукт», ТОВ «Малиновське», ТОВ «Зернарі» та інших.

Компанія «Зернарі», за інформацією ЗМІ, планує побудувати млин для виробництва пшеничного борошна в Кіровоградській області.

Cargill володіє в Україні олійноекстракційним заводом у Каховці (Херсонська область) й активно розвиває виробництво та торгівлю кормами для тварин.

У 2014 році Cargill втратив контроль над своїм олійноекстракційним заводом у Донецьку через військові дії на сході.

Інтерфакс-Україна

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!