Тваринництво

Україна хоче розширити перелік експортерів м’яса птиці до Саудівської Аравії

Україна хоче розширити перелік експортерів м’яса птиці до Саудівської Аравії

Сьогодні право експорту м’яса птиці та продуктів з нього до Саудівської Аравії мають чотири українські підприємства. Україна зацікавлена як у збільшенні переліку постачальників, так і в розширенні асортименту харчової продукції, що експортується до цієї країни.

На цьому наголосив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа під час зустрічі з заступником керівника Саудівської організації продовольства та медикаментів Салахом Ал Майманом, яка відбулася в рамках візиту урядової делегації України до Саудівської Аравії.

Представники Держпродспоживслужби та Саудівської організації продовольства та медикаментів опрацювали ряд документів, які актуалізують процедури експорту української продукції птахівництва до Саудівської Аравії.

Володимир Лапа та Салах Ал Майман також обговорили перспективи експорту української яловичини до Саудівської Аравії. Наразі заявка України з цього питання перебуває на розгляді у саудівської сторони. Саудівська Аравія має проінспектувати вітчизняні підприємства, зацікавлені в експорті яловичини.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!