За два роки «Агропродсервіс» запустить усі потужності Тернопільського м’ясокомбінату
Компанія «Агропродсервіс» плануємо протягом двох наступних років завершити всі пусконалагоджувальні роботи на Тернопільському м’ясокомбінаті і повністю запустити його виробничі потужності, пише сайт «20 хвилин».
«На цей рік ми плануємо завершити облаштування цехів з охолодження м’яса, а також чекаємо на кінець весни обладнання для налагодження більш ширшої лінійки сирокопчених ковбас та розширення виробництва продукції консервного цеху», – зазначив генеральний директор компанії «Агропродсервісу» Іван Чайківський.
Сьогодні, за його словами, підприємство працює в тестовому режимі. Відбувається тестування нового обладнання, розробляється рецептура нової продукції, в окремих цехах завершуються пусконалагоджувальні роботи.
Довідка
Тернопільський м’ясокомбінат є одним з відділень компанії «Агропродсервіс».
Додати коментар