У січні на 74% зросло виробництво свіжого м’яса ВРХ
У січні 2017 року суттєво збільшилося виробництво свіжого м’яса великої рогатої худоби: 4,2 тис. тонн, що складає 173,6% до січня 2016 року.
Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики з посиланням на дані Державної служби статистики.
Також у першому місяці 2017 року вироблено 476 тис. тонн соняшникової олії, що на 50,9% більше, ніж у січні 2016 року.
Збільшилося і виробництво замороженого м’яса великої рогатої худоби ‒ до 1,2 тис. тонн, що становить 158,7% до січня 2016 минулого року.
Виробництво свіжого м’яса птиці у січні 2017 року зафіксовано на рівні 73 тис. тонн, що становить 129,8% до січня 2016 року.
Консервованих натуральних овочів було вироблено 1,7 тис. тонн, що становить 126,5% до січня 2016 року.
У загальному підсумку січневий показник виробництва харчової промисловості склав 108,1% до відповідного періоду 2016 року.
Проте порівняно з груднем 2016 року, у переробці харчових продуктів традиційно спостерігався певний спад, що обумовлено новорічними святами та сезонним фактором.
Додати коментар