Тваринництво

Найважливіше в якості молока — якість молока на фермі

Найважливіше в якості молока — якість молока на фермі

 

Про це у своїй доповіді «Українські молочні ферми та безпечність продуктів харчування» розповів Вім Вісманс, керівник проекту «Голландсько-український молочний центр» в рамках міжнародної конференції «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні», повідомляє кореспондент The DairyNews.

«Найважливіше в якості молока — якість молока на фермі, тому що потім, після виходу молока з ферми, його вже ніяк покращити не можна», — сказав експерт.

Як зауважив Вім Вісманс, важлива взаємодія між фермерами, переробниками та компаніями, які виробляють корми. Виробники кормів мають підтримувати фермерів, щоб вони могли виробляти більше якісного молока. Це позначиться не лише на них, а й на переробниках, тому що вони отримуватимуть більше якісного молока.

«Треба надавати фермерам правильні інструменти щоб вони могли забезпечити виробництво молока належної якості», — додав керівник проекту «Голландсько-український молочний центр».

Голандський експерт також наголосив на тому, що не варто зосереджуватися тільки на голландському досвіді, потрібно також дивитися на ринки всього світу.

The DairyNews

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!