Тернопільський м’ясокомбінат почав виробництво охолодженого м’яса з нежирних свиней
На Тернопільському м’ясокомбінаті налагодили випуск високоякісного охолодженого м’яса. Про це повідомляє прес-служба корпорації «Агропродсервіс».
Для отримання охолодженого м’яса використовують винятково нежирних свиней данської породи «ландрас». Холодильні склади м’ясокомбінату можуть зберігати в один прихід від 150 до 200 тонн свинини на кості.
На Тернопільському м’ясокомбінаті забезпечується повний технологічний цикл ‒ від забою поросят, обробки туш до виробництва м’яса та м’ясопродуктів.
Нагадаємо, корпорація «Агропродсервіс» викупила і відновила роботу Тернопільського м’ясокомбінату. Найближчим часом запрацює і мережа фірмових магазинів «Студія м’яса».
Додати коментар