Тваринництво

«КОМО» почав випускати сир до кави і крем-сир

ТМ «КОМО» вивела на ринок одразу дві сирні новинки: крем-сир «Вершковий» і твердий  сир «До кави».

Про це повідомили в компанії.

Крем-сир жирністю 20% має ніжний вершковий смак і легку текстуру. Це ‒ ідеальна намазка для бутербродів і снеків, смачний інгредієнт для приготування супів, десертів тощо, підкреслює виробник. Фасується по 150 г.

«А що, як замінити солодке до кави на ароматний, смачний сир?» ‒ подумали в «КОМО» і  створили ексклюзивний сорт ‒ сир до кави у вигляді стіка (75 г). Проте цей сорт також доступний у брусі 3-3,5 кг, а також у скибочках у паці 135 г. Уміст жиру ‒ лише 29%.

Як повідомлялося, «КОМО» тестує свої новинки у власній фірмовій роздрібній мережі.