Тваринництво

Міжнародний форум Pigs Farming Industry приділить увагу різним генетикам свиней

Міжнародний форум Pigs Farming Industry приділить увагу різним генетикам свиней

Свинарство починається генетики. Але далеко не завжди це ‒ вибір на все життя. Обставини, цілі господарства можуть трансформуватися з часом, відповідно, й вимоги до генетики також змінюватися.

На Міжнародному практичному форумі з промислового свинарства Pigs Farming Industry можна буде зібрати купу цінної інформації для ухвалення виваженого рішення з питань генетики. Можливо, не швидкісного, але ж подумати буде над чим.

Журнал The Ukrainian Farmer ‒ організатор форуму, що відбудеться 4-5 вересня у Львові, ‒запросив представників різних генетичних компаній. Отже, протягом двох днів учасники заходу зможуть з’ясувати деталі про особливості генетик РІС, Axiom, Genesus, данської генетики від Breeders.

Крім того, про реалізацію генетичного потенціалу свиней в умовах господарства можна буде дізнатися з доповіді Андрія Грабенка, головного технолога ФГ «Степ».

Досвідом застосування замінників молока для данських поросят поділиться Анатолій Томік, головний технолог і ветеринар ТОВ «Генетік-Інвест».

А Олександр Васюта, консультант із годівлі свиней компанії «Нутрімін», висвітлить у своїй доповіді нові норми поживності комбікорму для данської генетики.

І це ‒ лише незначна частка дуже насиченої програми форуму Pigs Farming Industry. Реєструйтеся та приєднуйтеся до цієї масштабної події в галузі свинарства!