Овочі-Ягоди-Сад

На Кіровоградщині почали сушити овочі для тварин

На Кіровоградщині почали сушити овочі для тварин

Влітку підприємець Сергій Хамходера на Кіровоградщині почав сушити нереалізовані на ринках овочі для корму тварин.

Про це повідомляє «Суспільне.Кропивницький».

«Цього літа почали виготовляти корм для тварин. Для цього беруть нереалізовані на ринках овочі. Роблять мікс з сушених моркви, капусти й буряків», – йдеться у повідомленні. 

Виробництво на колишньому рибопереробному заводі відкрив релокований з Одещини підприємець, що рятувався від обстрілів російської армії. 

На новому підприємстві також сушать і переробляють лікарські трави, каштани.

Виробництво 

Для розвитку підприємства користується грантами. Проєкти допомогла розробити Бобринецька міська рада. За словами начальниці відділу економічного розвитку Марини Кочубей, виграли конкурс мінігрантів за підтримки федерального уряду Німеччини.

«Придбали обладнання для подрібнювання овочів та фруктів і його переробки. 360 тисяч виділили у рамках цього мінігранту і створили п’ять робочих місць», – зазначила чиновниця. 

Читайте також: На Полтавщині відкрили мініцех з переробки фруктів, ягід та овочів