Виноробів навчатимуть сучасному виробництву
Міжнародний торговий центр (ІТС) за підтримки асоціації «Укрсадвинпром» та Асоціації крафтових виноробів Причорномор’я запросив на на останній, сьомий тренінг з циклу заходів, присвячених технологічним особливостям виробництва натуральних виноградних вин відповідно до міжнародних вимог якості та безпеки.
Про це йдеться у повідомленні на сторінці ІТС у Фейсбук.
«Цієї суботи, 23 липня, поговоримо про розлив вин та їх зберігання, – зазначається у дописі. – Міжнародний консультант ІТС Єлизавета Бряхне поділиться секретами купажування вин, розповість про тонкощі підготовки готової продукції до розливу в пляшки та про технологію стерильного «холодного» розливу, відповість на питання учасників і, як завжди, дасть кілька безцінних порад з власної практики».
Читайте також: Винороби прогнозують дефіцит пляшок