Техніка

Väderstad назвав переваги системи управління E-Control

Найсучасніша система управління Väderstad E-Control на базі iPad встановлює бездротовий зв’язок із машиною, надаючи повний доступ до її функцій і даних.

Про це повідомляє прес-служба виробника.

Зазначають, що налаштування, калібрування, а також моніторинг і управління можна здійснювати в режимі реального часу. Наприклад, одне натискання кнопки дозволяє відрегулювати робочу глибину, змінити норму висіву чи слідкувати за точністю сівби під час руху. Також E-Control має найсучасніший інтерфейс.

Väderstad E-Control – це повністю портативна система управління. Здійснюючи калібрування зернової чи сівалки для технічних культур, можна вийти із кабіни трактора з портативним планшетом iPad і здійснити калібрування ззовні. А пізніше в системі можна планувати роботи на наступний день.

Тримач для планшета E-Keeper спрощує його використання, забезпечує електричним живленням і має кнопки, які полегшують навігацію в меню і керування з кабіни трактора.

Зв’язок за допомогою терміналу Gateway

iPad під’єднується до терміналу Gateway, що встановлений на машині та створює свою бездротову мережу (Wi-Fi) без доступу до мережі Інтернет. Усі технічні характеристики машини зберігаються на терміналі Gateway. Це означає, що дані будуть завжди захищеними й iPad можна замінювати.

Крім того, всі оновлення програмного забезпечення для E-Control дуже легко завантажити безкоштовно.

Нагадаємо, Väderstad придбала американську компанію AGCO-AMITY JV LLC -.