Техніка

Рідкі добрива, внесені культиваторним інжектором, не вимиваються

Культиваторний інжектор JOSKIN TERRAFLEX/2

Компанія JOSKIN пропонує лугові та культиваторні інжектори, що удобрюють верхній шар ґрунту та зводять ризик вимивання рідини до нуля.

Про це розповідає журнал The Ukrainian Farmer.

Лугові інжектори обладнано підкермовувальними елементами, які підтримують постійний контакт із ґрунтом на будь-якому рельєфі та забезпечують постійний тиск на робочі органи.

Лугові інжектори з увігнутими дисками прорізають борозни на глибину до 6 см, гарантуючи швидше проникнення рідини до коріння. Подібне закладення органіки перешкоджає випаровуванню 95% аміаку і запобігає появі запаху, зменшує вимивання рідини дощами.

Нагадаємо лугові інжектори з різальними дисками прорізають борозни завглибшки максимум до 3 см.

«Ще одна група інжекторів – це культиваторні моделі. Вони створюють умови, що найбільше підходять для обробки полів. Для цього вони виконують дві функції: очищають поле від стерні й  закладають у  ґрунт рідину. Найчастіше їх застосовують перед сівбою, вносячи добрива туди, де вони будуть потрібні рослинам», – зазначають у статті.

Культиваторний інжектор JOSKIN TERRAFLEX/2

Крім того, JOSKIN пропонує ряд моделей культиваторних інжекторів з різними робочими органами, адаптованими до різних ґрунтів.

Раніше повідомлялося про переваги використання штанг для внесення рідкої органіки.