У Kernel знижують втрати олії при виробництві
З метою зниження втрат олії в Kernel змінили КРІ (ключові показники ефективності) її виробництва.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Зниження втрат вдалося досягти завдяки покращенню показників олійності, вологості шроту, наявності протеїну і клейковини. Також в Kernel звертають увагу на олійність лушпиння і відсотковий вміст ядра насіння. Ще один важливий якісний показник — виконання колективом підприємства плану переробки.
«Раніше у кожного заводу були власні критерії ефективності виробництва. Зараз усі ОЕЗ Kernel працюватимуть в однакових умовах. Ми уніфікували індикатори якості соняшникової олії, врахувавши технічні можливості кожного активу. Зрозуміли, що можемо втрачати менше, якщо звернемо увагу на низку показників і створимо оптимальні умови для команд олійноекстракційних заводів», — зауважує керівник служби якості Дивізіону виробничих активів Kernel Наталія Стрижак.
Система оцінювання прозора та автоматизована, що робить процес максимально ефективним. Завдяки оновленню КРІ співробітники Kernel на заводах фокусуються на важливих критеріях.
Такі зміни дозволять скоротити аварійні простої, втрати олії та тривалість ремонту обладнання й підвищити якість продукції.
Нагадаємо, у Kernel розробили модель підрахунку насіння в кошику соняшника. Також ми писали, що Kernel увійшов у ТОП-25 українських лідерів діджиталізації.