Виробництво сухих яєчних продуктів в «Овостар Юніон» впало в І кварталі на 22%
Агрохолдинг «Овостар Юніон» у І кварталі 2021 року переробив на 26% менше яєць, як порівняти з аналогічним періодом минулого року, – 112 млн штук.
Про це повідомили у компанії.
Компанія виробила 653 тонни сухих яєчних продуктів – на 22% менше, ніж у І кварталі 2020 року.
Обсяг реалізованих сухих яєчних продуктів у січні-березні цього року склав 736 тонн, що на 19% менше, як порівняти з а аналогічним періодом минулого року. З них 462 тонни (63%) відправлено на експорт – на 36,6% менше, ніж у І кварталі 2020 року, коли частка експорту сягала 80%.
При цьому середня ціна сухих яєчних продуктів у І кварталі 2021 року зросла на 12%, як порівняти з січнем-березнем минулого року, – до $4,57/кг (без ПДВ).