Техніка

Австралійський фермер розробив додаток для обслуговування сільгосптехніки

Додаток для обслуговування сільгосптехніки Farm Service

Фермер із Австралії розробив додаток Farm Service для ремонту сільгосптехніки, що спрощує ведення історії обслуговування та ремонту сільгосптехніки й обладнання, а також повністю виключає паперові записи.

Про це повідомляє компанія «Полымя Агро».

«Farm Service Manager – ідея фермера Девіда Рікардо з Австралії. Ця програма дозволяє відзначати проведені ТО сільськогосподарської техніки, транспортних засобів і устаткування, а також вести історії ремонту тракторів, сівалок, комбайнів, автомобілів та інших технічних засобів. Додаток містить відомості про проведені на конкретній машині ремонтні або профілактичні роботи», – йдеться в повідомленні.

Принцип дії програми простий: після виконання роботи майстер фіксує результат в додатку із зазначенням дати. Фермер бачить, який тип робіт провели, які деталі застосовувалися, скільки кілометрів і годин відпрацювала машина в полі.

«Додаток Farm Service для ремонту сільгосптехніки передбачає різні рівні доступу. Власник ферми і підрядник можуть висилати запрошення операторам і керувати ними, ділитися записами, додавати і видаляти одиниці техніки, завантажувати історію обслуговування в форматі PDF для роздруківки. Вносити зміни і реєструвати записи в додатку можна з будь-якої точки», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, додаток Аgroparts дозволяє замовити запчастини за відсутності зв’язку. Раніше повідомлялося, які нюанси слід врахувати, обираючи елементи точного землеробства.