Техніка

Обсяги продажів у LEMKEN стабільно високі

Компанія LEMKEN закінчила минулий фінансовий рік з оборотом € 365 млн. Особливим попитом користувалися рядові сівалки та просапна техніка. Новий рік також розпочався з чималого потоку замовлень.

Про це AgroTimes повідомила прес-служба компанії LEMKEN.

LEMKEN обрала в минулому році чіткий напрямок: відмовилась від виробництва польових обприскувачів та зосередила всі сили на виробництві сучасної прецизійної просапної техніки. Зокрема, компанія вже має перші успіхи: дочірня компанія Steketee стала справжньою кузнею інновацій і досягла приросту продажів на рівні 30%.

«У її асортименті представлені просапні машини, що конфігуруються індивідуально та завдяки розпізнаванню окремих рослин за допомогою камер, забезпечують економічне знищення бур’янів. Успішними також виявилися нові розкидачі добрив: велика різноманітність моделей, пропонованих LEMKEN, забезпечує адаптацію до різних умов експлуатації», – йдеться в повідомленні.

Разом з тим зазначають, що продажі на рідному ринку – в Німеччині, – стабільно високі, проте частка угод із зарубіжними партнерами більше: 77% від загального обороту.

«Найактивнішими у 2020 році були ринки Франції, Росії, США і Великобританії, при цьому в трьох останніх країнах вдалося значно збільшити обсяги продажів», – додають у компанії.

Нагадаємо, що розробка компаній LEMKEN та «Агротерра» – агрегат ONYX 8F для стрічкового обробітку ґрунту тепер доступний на українському ринку. Раніше повідомлялося, у Steketee розробляють технології розпізнавання рослин за допомогою штучного інтелекту.