Виробництво свіжої й охолодженої яловичини та телятини торік просіло на 9%
Протягом 2019 року в Україні виробили 48,4 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини: туші, напівтуші, необвалені четвертини. Це на 9,1% менше, ніж у 2018 році.
Про це повідомили у Державній службі статистики.
Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 3,95 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини – на 9,4% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.
Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.
Як повідомлялося, Китай зацікавлений імпортувати м’ясо з Полтавщини.
Додати коментар