Тваринництво
Головне:
Тваринництво

Виробництво індичатини у 2019 році зросло на 2,8%

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:
Виробництво індичатини у 2019 році зросло на 2,8%

У 2019 році в Україні виробили 16,88 тис. тонн свіжого й охолодженого м’яса індиків, що на 2,8% більше, ніж у 2018 році.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 1,63 тис. тонн свіжої й охолодженої індичатини – на 8,4% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомлялося, в Україні ще низька культура споживання індичого м’яса, проте з кожним роком воно стає популярнішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: