Villa Milk розширила асортимент моцарелою в маленьких кульках
Компанія Villa Milk (Вінницька область) почала виробляти моцарелу в маленьких кульках.
Про це повідомили в компанії.
М’який сир виготовляється традиційним способом на сучасному обладнанні. Містить тільки молоко, закваску та сичужний фермент. Сир зберігається у розсолі. Має короткий термін придатності, що гарантує свіжість і якість.
«Ми ретельно підбирали інгредієнти для того, щоб наша моцарела з Каташина не поступалася за смаком, текстурою та якістю тій, що з Італії, – зазначив директор Villa Milk Віталій Істратов. – Тому м’який сир виробляється з коров’ячого молока, яке надходить із власної роботизованої ферми».
Як повідомлялося, «Молочний альянс» поновив виробництво моцарели в розсолі.