«Український Бекон» пройшов сертифікацію ВRC
ПрАТ «Український Бекон», який з 2008 року входить до складу Групи МХП, пройшов сертифікацію ВRC.
Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці МХП.
BRC – це міжнародний стандарт з безпеки харчових продуктів, який визнається у всьому світі. Сертифікат є основою для управління безпекою, цілісністю і якістю продуктів і послуг.
Діяльність підприємства, згідно сертифікату ВRC, надає багато конкурентних переваг для компанії.
ПрАТ «Український Бекон» унікальний різноманіттям категорій продукції. І це єдиний в Україні завод, який крім того що виготовляє готову продукцію та сирі напівфабрикати, ще й сертифікував виготовлення сушених і в’ялених продуктів та кулінарних виробів.
Нагадаємо, у 2020 році продажі готової м’ясної продукції МХП скоротилися на 8%.