Тваринництво

У зоні підвішування птиці в переробному цеху інколи застосовується синє освітлення

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

У цеху переробки птиці одна з важливих – зона підвішування птиці. Оскільки щодня в цех переробки потрапляє велика кількість птиці, а підвішування здійснюється вручну, робітники повинні працювати так швидко, щоб птиця була не просто підвішена і цей процес був своєчасним, а й щоб максимально уникнути її травмування.

Якщо підвішування здійснюється неправильно, виникатимуть синці, переломи крил, ніг, а також крововиливи на кінчиках крил птиці.

Щоб запобігти надмірному збудженню птиці та її самотравмуванню, в зоні підвішування підтримується низька інтенсивність освітлення. Подекуди для цього застосовується синє освітлення.

Як повідомлялося, неправильне оглушення птиці може негативно вплинути на якість тушки.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями