Тваринництво

У свинарстві США з’являються обнадійливі тенденції

У свинарстві США з’являються обнадійливі тенденції

Минулого тижня у світовій галузі свинарства з’явилася тенденція до підвищення ф’ючерсних графіків, пише The Pig Site.

А до того галузь пережила шість жорстоких тижнів, оскільки пандемія COVID-19 уразила виробників свинини відразу двома ударами: різко знищився попит  і багато великих свинопереробних підприємств закрилися.

Середня вага свиней у ключових «галузевих» штатах США зросла на 5,3 фунта за тиждень, що закінчився 2 травня, до 291,4 фунта. Це також на 5,6 фунтів вище, ніж за рік.

Цифри відображають боротьбу виробників свинини за збут готової продукції через уповільнення діяльності або закриття м’ясопереробних підприємств.

Забій свиней 6 травня зріс до 312 тис. голів, оскільки відновили свою роботу деякі свинопереробні заводи. Це на 46 тис. голів більше, ніж тижнем раніше.

Учасники ф’ючерсної торгівлі свинями оптимістично налаштовані на збільшення обсягів забою.

За іншими обнадійливим новинами, імпорт м’яса до Китаю за перші чотири місяці 2020 року збільшився на 82%, як порівняти з минулим роком, і склав, за даними Головного митного управління, 3,03 млн метричних тонн.

Нарешті протягом останніх двох тижнів різко зросли ціни на нафту, зокрема завдяки повільному відновленню деякої економічної активності в США і Європі. Зростання цін на нафту має велике значення для сировинних ринків, в тому числі й для свинарства.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!