Тваринництво

У 2019 році виробництво баранини в Україні зросло на 3%

У 2019 році в Україні виробили 102 тонни свіжої й охолодженої баранини, включаючи м’ясо ягнят: туші, напівтуші та відруби. Це на 3% більше, ніж у 2018 році.

Про це повідомили у Державній службі статистики.

Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 13 тонн свіжої баранини – на 31,6% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомлялося, торік виробництво свіжої й охолодженої яловичини та телятини просіло на 9%.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!