Тваринництво

Виробництво свіжої й охолодженої яловичини та телятини торік просіло на 9%

Протягом 2019 року в Україні виробили 48,4 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини: туші, напівтуші, необвалені четвертини. Це на 9,1% менше, ніж у 2018 році.

Про це повідомили у Державній службі статистики.

Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 3,95 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини – на 9,4% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомлялося, Китай зацікавлений імпортувати м’ясо з Полтавщини.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!