Тваринництво
Головне:
Тваринництво

Виробництво свіжої й охолодженої яловичини та телятини торік просіло на 9%

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Протягом 2019 року в Україні виробили 48,4 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини: туші, напівтуші, необвалені четвертини. Це на 9,1% менше, ніж у 2018 році.

Про це повідомили у Державній службі статистики.

Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 3,95 тис. тонн свіжої й охолодженої яловичини та телятини – на 9,4% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Як повідомлялося, Китай зацікавлений імпортувати м’ясо з Полтавщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: