Тваринництво

«Терра Фуд» запустила новий цех ультрапастеризації на Тульчинському маслосирзаводі

На Тульчинському маслосирзаводі, який входить до групи компаній «Терра Фуд», відкрили новий цех ультрапастеризації молочних продуктів. Нові виробничі потужності призначені для виробництва фасованого молока і покликані забезпечити попит на молоко тривалого зберігання.

Про це повідомили у компанії.

Завдяки оновленим виробничим потужностям, ультрапастеризоване молоко може зберігатися поза холодильником 90 діб без втрати якості та зі збереженням всіх корисних речовин.

Основним підрядником із встановлення технологічного обладнання у цеху є ТОВ «Тетра-Пак».

Зокрема, в цеху встановлено інноваційний апарат Microbial luminescence System II для тестування молочної продукції, рідкісний на молочних підприємствах України. Він дозволяє забезпечувати стабільно високу якість готового продукту.

Потужність нового цеху становить до 4 тис. тонн фасованого молока на місяць. Зокрема, тут планують випускати нові види ультрапастеризованого та безлактозного молока під ТМ «Біла Лінія» та «Ферма».