Тваринництво

KSG Agro збільшить поставки фасованої свинини в торговельні мережі

Агрохолдинг KSG Agro планує збільшити поставки свинини, виробленої на свинокомплексі ТОВ «Стронг-Інвест» (Дніпропетровська область), що відповідає в холдингу за свинарський бізнес, в фасованому вигляді в торговельних мережах «Сільпо» та Varus на 10-20%.

Про це повідомили у компанії.

«Для нашої мережі вакуумоване порційне м’ясо дозволяє в пікові періоди знижувати напругу на обладнання нашого цеху оброблення, – зазначила PR & Marketing manager Varus Ганна Петрова. – Фасована свинина в охолодженому вигляді зберігається до семи днів, а на полицях супермаркетів – 48 годин за температури 0-4 ℃».

У мережах «Сільпо» та Varus свинина KSG Agro проходить повний контроль сертифікації та якості.

За словами керівника м’ясного бізнес-напрямку KSG Agro Олександра Долженка, розширення поставок свинини в мережі супермаркетів здійснюватиметься в тому числі за рахунок вакуумованої маринованої свинини, а також ковбас зі свинарської продукції холдингу під марками private lable.

«Ми плануємо випускати сирокопчені ковбаси зі свинини, можливо, з додаванням яловичини, під замовлення торговельних мереж у форматі private lable, – розповів він. – Для цього на м’ясокомбінаті «Дніпро» вже обладнаний спеціальний ковбасний цех».

Олександр Долженко також повідомив, що для поставок свинини в торговельні мережі в агрохолдингу створено окремий підрозділ із вирощування важких свиней масою 165-175 кг, що дозволяє випускати преміум-м’ясо.

Як повідомлялося, KSG Agro оновлює поголів’я свиней за допомогою канадської генетики.