Тваринництво

Харчове коригування сальмонели здійснюють через розроблення складу кормів чи кормових добавок

Поодинокі заходи не усувають розповсюдження чи ліквідації сальмонели в птахівничій галузі. Для успішної роботи програма має бути масштабована на всі етапи й аспекти процесу виробництва.

Оптимізація мікрофлори кишківника та зміцнення імунної системи птиці – стратегія зведення до мінімуму кишкових патогенів.

Щоб оптимізувати функції кишківника та знизити потенційну загрозу сальмонельозу птиці, потрібно розробляти ефективну рецептуру раціонів і вводити в комбікорми органічні кислоти, коротко- й середньоланцюгові жирні кислоти, пробіотики, конкурентні культури, пребіотики та деякі специфічні вуглеводи, яєчні білки, ефірні олії та бактеріофаги.

Як повідомлялося, в Україні виявили сальмонелу в польській курятині.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!