Глобальна експертна група вивчатиме поживну цінність яєць
Міжнародний центр вивчення поживної цінності яєць (IENC) оголосив про створення Глобальної експертної групи з поживної цінності яєць, яка займатиметься розробленням, узагальненням та оптимізацією досліджень щодо поживної цінності яєць, аби забезпечити широку доступність інформації.
Про це повідомляє Poultryworld.
Ця група сформована для досягнення двох цілей ООН у сфері сталого розвитку – «Нульовий голод» і «Добре здоров’я і благополуччя» . До її складу ввійшли дев’ять провідних вчених, дієтологів і представників промисловості.
Група надаватиме консультації і забезпечуватиме внесок в програми Міжнародної яєчної комісії та її Міжнародного благодійного фонду.
Інформація поширюватиметься серед зацікавлених сторін по всьому світу – від виробників до медичних працівників і споживачів.
Створення Глобальної експертної групи з поживної цінності яєць є важливою ініціативою в рамках виробничо-збутового ланцюжка яєць, яка сприятиме розвитку світової промисловості шляхом забезпечення доступності всіх останніх досліджень в галузі поживної цінності яйця.
«Результати досліджень поширюватимуться на всіх континентах, їх можна буде використовувати в усіх країнах, незалежно від ступеню розвинутості», – зазначив голова групи і президент Міжнародної яєчної комісії Тім Ламберт.
Додати коментар