Тваринництво

Фабрики «Овостар Юніон» пройшли аудит на відповідність новій версії FSSC 22000

Фабрики «Овостар Юніон» пройшли аудит на відповідність новій версії FSSC 22000

На обох птахофабриках групи компаній «Овостар Юніон» система управління харчовою безпекою пройшла аудит на відповідність новій версії FSSC 22000 v. 5 (HACCP).

Відповідний сертифікат видала компанія Bureau Veritas, повідомили в «Овостар Юніон».

Food Safety System Certification (FSSC 22000) – найсучасніша схема сертифікації управління харчовою безпекою, яка визнана Глобальною ініціативою харчової безпеки (GFSI).

Новітня версія FSSC 22000, в першу чергу, заснована на оновленому міжнародному стандарті ISO 22000:2018, який передбачає впровадження принципів НАССР. Також вона враховує останні вимоги GFSI та міжнародних сертифікуючих компаній.

Зміни спрямовані на інтеграцію всіх систем контролю якості та забезпечення сталого розвитку бізнесу для всіх учасників ланцюжка харчової продукції. Нова версія передбачає ще більшу залученість топ-менеджменту в питання безпеки виробничих процесів, поставок та зберігання продуктів, підвищені вимоги до інформування споживачів, зокрема про алергени, й інші деталі.

Стандарт FSSC 22000 відображає концепцію постійного моніторингу можливих фізичних, біологічних та інших ризиків та їхнього контролю у критичних точках, попереджаючи виникнення небезпек, а не лише перевіряючи кінцевий продукт.

Як повідомлялося, «Овостар Юніон» у партнерстві з Adven побудує у Латвії екологічний комплекс із виробництва яєць.

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!