Вітчизняні органічні ягідні пасти роблять з компонентами кісточок і шкірки
Вітчизняний виробник – київське підприємство «Лікберрі» переробляє ягоди за унікальною технологією – з цінними компонентами кісточок та шкірки.
Про це повідомляють в «Органік стандарт».
«Українські вчені та технологи під керівництвом автора ідеї, академіка Сергія Борисовича Осипенка, видатного українського вченого, створили унікальну технологію переробки ягід, що дозволяє отримувати цінні компоненти з кісточок і шкірки. Ця технологія дозволяє організму отримувати й засвоювати корисні речовини на 100%», – йдеться у повідомленні.
Стверджується, що корисність таких продуктів у декілька разів вища, у порівнянні зі свіжою ягодою.
Компанія Liqberry – сертифікована «Органік Стандарт», увійшла в «100 кращих товарів України-2015», нагороджена «Золотим символом якості національних товарів та послуг», була високо оцінена на національних і міжнародних виставках у Німеччині, Японії, ОАЕ, Іспанії.
Читайте також: Фермери переробляють яблука на сік, а сливи – на ткемалі
⠀