Овочі - Ягоди - Сад
Головне:
Овочі - Ягоди - Сад

Вакуумне охолодження використовують для зелені та свіжих овочів

AgroTimes
Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Вакуумне охолодження широко використовується у виробництві зелені та свіжих овочів у США, Європі та Китаї. Внаслідок енерговитрат від випаровування води при низькому тиску температура свіжого продукту може бути ефективно знижена від 28°С до 2°С.

Про це повідомляє FreshPlaza.

«Для більшості листяних зелених продуктів, щоб уникнути втрати вологи від випаровування, вода з рециркуляційного резервуару розпилюється на продукцію під час вакуумування. Вакуумне охолодження вважається дуже ефективним підходом до продовження терміну зберігання свіжої продукції», — прокоментував Арвін Лау з Vegfor Cooling Technology Limited — компанії, що спеціалізується на цій техніці.

Вакуумне охолодження може швидко та рівномірно відводити тепло з продукції після збору врожаю, зменшувати її дихання, тим самим значно продовжуючи термін зберігання, а також зменшуючи ризики для здоров’я. 

На цей метод охолодження не впливають упаковка або способи укладання врожаю.

Читайте також: Плодову продукцію дешевше охолоджувати водою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело:
AgroTimes
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: