У Тернополі можна почавити свої овочі та фрукти на сік
Василь Мартюк, військовослужбовець, співзасновник сільськогосподарського кооперативу «Файна Поляна» разом зі своєю дружиною та ветеранами відкрили у Тернополі підприємство, яке надає послуги із переробки фруктів на сік – сокарню.
Про це Василь Мартюк написав на своїй сторінці у Фейсбук.
«Відтепер у Тернополі можна привезти яблука, різні фрукти, овочі і забрати свіжовижатий, а за бажанням і пастеризований сік прямого віджиму в зручній упаковці Bag-In-Box», – зазначив підприємець.
Сокарня може переробляти до 800 кг сировини на годину, пастеризувати – до 600 кг. Готовий сік фасують у пакети Bag-in-Box або SuperPouch ємністю 3, 5, 10 або 20 л.
«Така упаковка забезпечує тривалий термін зберігання – близько року в залежності від якості яблук. Після зняття пломби придатність – 3 тижні», – написали на сторінці сокарні.
Читайте також: «Сади Підгайчики» розширюють виробництво соків