Овочі-Ягоди-Сад

«Терра» вироблятиме каші та супи із сублімованими органічними фруктовими і овочевими наповнювачами

«Терра» вироблятиме каші та супи із сублімованими органічними фруктовими і овочевими наповнювачами

Органічне сертифіковане підприємство «Терра» (Харківська область) запустить у співпраці з основним переробним заводом компанії лінійку порційної продукції довгого зберігання — каші і супи із органічними сублімованими фруктовими та овочевими наповнювачами.

Про це  під час конференції «Органічний овочевий бізнес: перспективи 2021» заявив співвласник органічного сертифікованого підприємства «Терра» Олександр Ясинський. 

«Ми бачимо розвиток у кооперації у ланцюзі «вирощування-переробка-продаж кінцевого продукту». Нові продукти  дадуть можливість виходу на нові експортні ринки. Перші тестові партії наших новинок уже були зроблені, і будуть відправлені до Західної Європи.  Потрібно ще  півроку, аби доопрацювати наші продукти, та вийти на фінішну пряму», — прокоментував підприємець.

За його словами, компанія також продовжуватиме працювати і у форматі свіжої продукції. За 5 років стабільної роботи «Терра»  уже напрацювала технологію, і має чималий досвід органічного виробництва томатів та огірків у закритому грунті. За рік вирощують близько 70-80  тонн органічного огірка, і  близько 60 тонн органічних томатів чері. Також мають органічний сад, і очікують перший рік його плодоношення.

Ясинський підкреслив, що компанія не стоїть остронь глобальних трендів, та розвиває продаж  продукції через інтернет.

«Ми продаємо продукцію у низці як всеукраїнських, так і регіональних торгових мереж, та магазинів. Із початком пандемії у ритейлі відбувається певний відтік покупців, почав розвивати Інтернет-торгівлю. Якщо у минулому році ми цим не займались, то цього року активно розвиваємо такий канал продажів як соціальні мережі, ми включились у цей процес. Стартували продажі кінцевим споживачам», — зауважив співвласник органічного сертифікованого підприємства «Терра».