Овочі-Ягоди-Сад

Садівники пакують свій сік у пакети від 0,2 до 10 л

Садівники пакують свій сік у пакети від 0,2 до 10 л

Садівники, що виробляють сік прямого віджиму з власних яблук спеціалізуються на певному виді упаковки. Одні пакують у великооб’ємну тару для HoReCa, інші – у трилітрові «сімейні» коробки, треті – у 200-грамові «дитячі» пачки.

Про це в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» розповіла Віталіна Семерог, співвласниця ФГ «Валентина», що у Святошинському районі на Київщині.

На думку фермерки, кожен садівник знаходить свою нішу збуту.

«Деякі працюють тільки з великооб’ємною пачкою в 10 л, беруть їх для розливу, beer-шопів, на заклади харчування, – розповіла Віталіна Семерог. – Ми сидимо у сегменті трилітрової bag in box сімейного паковання. Але не йдемо ні в пляшку, ні у великий об’єм. Скло ми робимо тільки на літо, в решту часу для нас це не вигідно. А хтось виходить вже на «дитячий варіант» — 200-грамову пачечку з трубочкою, теж цікаво».

Садівниця розуміє, що можливості господарства не безмежні. Тому поки що задовольняються тим, що є.

Читайте також: Фермери продають власний сік переважно постійним клієнтам