Овочі-Ягоди-Сад

Ресторатор Клопотенко вирішив вирощувати овочі

Ресторатор Клопотенко вирішив вирощувати овочі

Ресторатор і відомий медійний кухар Євген Клопотенко вирішив вирощувати овочі, у тому числі й тепличні.  

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

«Мені потрібно щось вирощувати», – написав він. – « Вже знайшов господарство з теплицями за допомогою (голови Рівненської державної ОВА, – ред) Віталія Коваля».

Євген Клопотенко розповів, що чотири роки йшов до того, щоб зробити власну ферму. Йому сподобалася думка, що можна на українській землі вирощувати українські продукти. Для свого ресторану він хотів відмовитися від продуктів іноземного походження. Але виявилося, що місцями це неможливо. Наприклад складно знайти український часник взимку.

Початок бізнесу саме зараз він обґрунтував потребою під час війни вирощувати їжу у більших об’ємах, щоб забезпечити як мінімум себе продуктами, як максимум – допомогти країні. 

«Напевно, зроблю спробу працювати на землі. Бо маю бажання, а у такі сильні енергії треба стрибати. Щоб взимку в українців були українські продукти», – завершив він.

Читайте також: Вино Олега Скрипки здобуло медаль на виставці