Овочі-Ягоди-Сад

Ресторан постачає бограч на фронт

Ресторан постачає бограч на фронт

33 консервовані 3-літрові банки з боґрачем відіслав днями з волонтерами на фронт мукачівський  (Закарпатська обл.) ресторан «Порядний ґазда». Надсилають його з початку війни. Зі слів ресторатора Віктора Михайлова, влітку передавали менше, бо страва могла зіпсуватися, повідомляє Varosh.

«Спочатку ми робили літрові банки з боґрачем, але хлопці сказали, що він дуже смачний і одразу з’їдається, то ми почали закручувати 3-літрові, — розповів власник ресторану. — Крім того, з ним не треба робити особливих дій, просто відкрив банку, нагрів і з’їв. Ми посилали боґрач кожен раз, коли була можливість: коли їхала машина, яка ввечері вже була у хлопців. Клали банки в лід і так відсилали.

Віктор Михайлов розповів , що за час війни ресторан надсилав воїнам різні страви і чекав на відгуки від хлопців. Боґрач завжди зустрічали з радістю і просили ще. Страву  не завжди можуть доставити туди, де її просять, тому що є певні проблеми з логістикою.

Ресторан «Порядний ґазда» ще з початку війни годував щодня по 500 людей, які опинилися на Закарпатті, рятуючись від війни.

Читайте також: Сухі «Коломийські борщі» можна зберігати до року