Овочі - Ягоди - Сад

Попіл використовують в органічному ягідництві для покращення ґрунту

Поділитись:
Попіл використовують в органічному ягідництві для покращення ґрунту

В органічному ягідництві для покращення ґрунту рекомендується використовувати попіл.

«Це єдиний природний мінерал, в якому є всі добавки, – підкреслює консультант з органічного виробництва Микола Биков. – До того ж попіл є завжди».

Він додає, що можна використовувати гранульований попіл, є промисловий попіл.

Вносити його треба і перед закладкою насаджень, і потім щороку.

Крім того, для покращення ґрунту експерт також рекомендує щорічно вносити компост на ділянки з органічними ягодами.

AgroTimes

Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!
  • 100 найкращих аграрних підприємств України
  • Експертна рада проекту «Аграрна Еліта України - 2019»
  • 100 найкращих аграрних підприємств України, за номінаціями