Овочі-Ягоди-Сад

Полтавські садівники виготовляють найсмачніші ягідно-яблучні соки без консервантів

Полтавські садівники виготовляють найсмачніші ягідно-яблучні соки без консервантів

Фермерське господарство «Еко-край» з села Засулля Полтавської області перемогло в народній дегустації соків на одній з профільних конференцій.

Про це повідомляє видання «Технології та інновації»

«Маємо сад майже 100 га, вирощуємо всі сорти яблук, груш, абрикос, слив, черешні, а також ягідні культури. Виготовляємо з них соки, пастилу, цукати, сушку, заморожену продукцію, – прокоментувала Тетяна Кучеренко, технолог ФГ «Еко-край». – У виробництві соків ми стараємося зберегти колір, смакові та поживні властивості ягоди, сік якої додається до бази – яблучного соку. Жодних хімічних домішок, цукру і консервантів, все натуральне. Граємо на ароматі ягід, сортових властивостях яблук. Участь та перемога в Народній дегустації переконала, що ми йдемо правильним шляхом, надала імпульс вдосконалюватися та розвиватися далі».

Читайте також: Експерт спрогнозував низькі ціни на яблуко наступного сезону