Овочі-Ягоди-Сад

Кронування перцю є важливим для отримання товарних плодів

Кронування перцю є важливим для отримання товарних плодів

Під час вирощування перцю важливим етапом догляду за рослиною є кронування.

На розсаді перцю у віці 65-75 днів на розгалуженні між гілочками утворюється квітка. Її видаляють, щоб вона не відтягувала на себе поживні речовини, яких згодом бракуватиме рослині для нормального розвитку.

За збереження квітки на кущі утвориться ранній шикарний плід, але він призупинить розвиток решти плодів на вищих ярусах.

Кронування – процес трудомісткий, але вартий зусиль виробника, бо кущ розвиватиметься рівномірно, повноцінно й віддаватиме товарні однокаліберні плоди.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!