Овочі-Ягоди-Сад

Кальцій знижує кислотність виноградного сусла, що поліпшує якість вина

Кальцій знижує кислотність виноградного сусла, що поліпшує якість вина

Нестача кальцію на виноградниках трапляється досить рідко.

Зазвичай джерелом кальцію є гіпсові сполуки, які використовуються для корекції рН ґрунту. Такі внесення особливо потрібні для зниження кислотності та поліпшення водопроникності ґрунту з високим вмістом натрію.

Кальцій важливий для виноградної рослини, бо знижує кислотність виноградного сусла і таким чином виразно поліпшує якість вина.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!