Овочі-Ягоди-Сад

Екзотичний пепіно вирощують за технологією томатів

Екзотичний пепіно вирощують за технологією томатів

Вирощування пепіно (динної груші) не відрізняється від технології обробітку однорічних культур родини пасльонових: томатів, перцю, баклажанів.

Про це розповів виробник пепіно Поліна Верещагіна, повідомляє Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва.

У південних областях України пепіно можна вирощувати в теплицях, де створюють необхідний мікроклімат. Також можна взимку зберігати вкорінені живці у домашніх умовах, в лютому-березні отримувати посадковий матеріал і пізніше переносити його у відкритий ґрунт.

Дозрілий пепіно має соковиту світло-жовту м’якоть із кисло-солодким смаком і екзотичним насиченим ароматом.

AgroTimes

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!