Овочі-Ягоди-Сад

Дніпропетровські бровари зробили пиво з кукурудзи

Дніпропетровські бровари зробили пиво з кукурудзи

Бровари компанії SinCity з міста Синельникове на Дніпропетровщині зварили пиво з солодкої кукурудзи і натякають на гарбузове.

Про це йдеться на сторінці компанії в Інстаграм.

«М’яке, з приємним хмільним профілем, смачним солодкуватим смаком та ароматом. Кукурудзяне. Довершений смак», – говорять про кукурудзяне пиво у SinCity.

Вони пропонують цей напій за ціною 45 грн за пляшку 0,33 л.

Для виготовлення використовувалися сорти кукурудзи Дейнеріс, Фіона та Джульєтта

вітчизняної компанії «Мнагор». Про це засновник компанії Михайло Нагорняк написав на своїй сторінці у Фейсбук.

У SinCity також натякають, що готують напій з гарбуза.

«Напевно ми єдині, хто так готується до Хеловіну. Ні, ми не те що б фанати цього свята, але цей смак того вартий, щоб про нього так піклуватись. Вже скоро», – підписали вони фото гарбуза.

Читайте також: Червона солодка кукурудза потрапила в японські соцмережі