Овочі-Ягоди-Сад

Цукровій кукурудзі завжди корисний розпродаж, – фермерка

Цукровій кукурудзі завжди корисний розпродаж, – фермерка

Для цукрової кукурудзи треба завжди тримати розпродаж в арсеналі маркетингових інструментів тим овочівникам, хто продає її кінцевому споживачеві власними силами.

Таку думку в матеріалі журналу «Садівництво по-українськи» висловлює Юлія Ворощук, керівниця господарства «Органік Експерт» та засновниця торговельної марки «Осьо. Органічні овочі з поля» (Київська область).

Це треба як мінімум у разі надлишків великого врожаю, каже вона. Цукрова кукурудза дуже швидко старіє та відходить, тому що в період її збирання та продажів стоять високі температури.

«Вона стає вже не такою ніжною, молочною. І залишків не так багато, щоб завезти до супермаркету. В цьому разі і виробник, і покупець залишаються задоволеними», – резюмує Ворощук.

Господарство «Органік Експерт» (Київська область) також за один день продала 45% всього урожаю органічної картоплі завдяки вдалій акції.

Читайте також: Надрання солодка кукурудза достигає за 64 дні